Lewis Seating Systems
Lewis Seating Systems is een fabrikant van zitortheses. Het Lewis team wil ervoor zorgen dat de levenskwaliteit van rolstoelgebruikers verbeterd wordt.
Vrijheid en levensgeluk nemen toe door zitten zonder pijn!
Sit & feel free!Sit & feel free!

Werkblad


Een Lewis werkblad wordt toegepast wanneer standaard werkbladen niet (meer) voldoen. Dit kan komen doordat het standaard werkblad niet aansluit bij de rugorthese, het werkblad niet vloeistofdicht is of doordat het werkblad niet voorziet in de functiebehoeften van de cliënt.

Het functionele design van het Lewis werkblad is van hoogwaardige kwaliteit. Ieder werkblad kan worden voorzien van bepolstering en/of een opstaande rand. Het kussen is zo gevormd dat het comfortabel en zacht aanvoelt. Door de vloeistofwerende rand tussen de bepolstering het werkblad en de opstaande rand blijft de kleding droog bij het morsen van vloeistoffen. Het werkblad is van hoogwaardige kwaliteit, slagvast en transparant en kan met de draagbeugel op ieder type rolstoel worden gemonteerd. Het werkblad wordt aansluitend gemaakt aan de Lewis rugorthese en wordt waar nodig voorzien van de gewenste uitsparingen voor rolstoelbesturingselementen. Voor werkbladen zonder uitsparingen bepaalt de rugorthesebreedte (‘rb’) de breedte van het werkblad. Voor werkbladen met uitsparingen kunnen afmetingen worden opgegeven.
 Op maat gemaakt werkblad
​1/3 bepolsterd en opstaande randen

Voorzien van 1/3 bepolstering en opstaande randen, wordt voornamelijk toegepast bij niet-elektrische rolstoelen.

Op maat gemaakt werkblad
​opstaande randen

Voorzien van opstaande randen, wordt voornamelijk toegepast bij niet-elektrische rolstoelen.

Op maat gemaakt werkblad
​1/3 bepolsterd

Voorzien van 1/3 bepolstering, wordt voornamelijk toegepast bij niet-elektrische rolstoelen.

Op maat gemaakt werkblad
​geheel vlak

​Geheel vlak, wordt voornamelijk toegepast bij niet-elektrische rolstoelen.

Bij Lewis stellen wij onze eindgebruikers centraal en laten ze optimaal functioneren in de maatschappij! Dit is ook het doel van het Landelijk Normenkader Hulpmiddelen. 
Maar wat betekent het LNH voor maatwerk zitortheses? 

We delen onze kennis graag in één van onze webinars:
Landelijk Normenkader Hulpmiddelen onder de loep!
 
Lees meer

​Het is zover, de Support beurs gaat weer door en wij zijn erbij! Kom jij ook?

De Support is van 15 t/m 18 juni in de Jaarbeurs (Utrecht). En maakt dit jaar onderdeel uit van de Dutch Health Week.
Meld je gratis aan via de site: www.supportbeurs.nl of registreer je tijdens de Support bij één van de informatiestands van de jaarbeurs.

 
Lees meer

GOED NIEUWS!
Met gepaste trots presenteren wij het "Landelijk kwaliteitskader voor zit- en ligorthese".

Wat houdt het in ❓

Wij als orthese fabrikanten vinden dat er géén eenduidig, actueel en helder inzicht bestaat in waar de verantwoordelijkheid van de orthese fabrikant precies begint, wat daar in de loop van de tijd aan toegevoegd is én waar deze eindigt. Daarom hebben wij, een groep van 10 Nederlandse orthese fabrikanten, in een gezamenlijk initiatief een kwaliteitskader voor zit- en ligorthesen opgesteld. 
 
Lees meer

De data voor de workshops van 2022 zijn bekend!

Wil jij weten hoe je grip kunt krijgen op zitkwaliteit? En hoe je zitkwaliteit positief kunt beïnvloeden met een zitvoorziening? Dan is de cursus ‘Anatomisch Verantwoord en Stabiel zitten in de praktijk’ wat voor jou!

Heb je handvatten nodig om functie-eisen te stellen? Of lukt het opstellen van functie-eisen wel maar heb je vervolgens moeite met het in kaart brengen van de producteigenschappen  van een zitorthese? De cursus ‘Wanneer een zitorthese? Ontrafel praktijksituaties met behulp van ICF’ helpt je met het in kaart brengen en analyseren van zitrelevante cliëntstoornissen, -beperkingen en -behoeften met het ICF-model als hulpmiddel.
 
Lees meer

Afspraak maken
Voor cliënt of zorgprofessional
Bel ons op 088 - 011 49 00
Van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur
Meer contactgegevens
Download Portal