Lewis Seating Systems
Lewis Seating Systems is een fabrikant van zitortheses. Het Lewis team wil ervoor zorgen dat de levenskwaliteit van rolstoelgebruikers verbeterd wordt.
Vrijheid en levensgeluk nemen toe door zitten zonder pijn!
Sit & feel free!Sit & feel free!

Hoofdsteun


Lewis hoofdsteun is in vier types beschikbaar. De beugel en het kussen worden apart besteld.

Ieder type is te buigen, zodat het kussen de gewenste ondersteuning bied. Het contactvlak is van een vochtdichte stof gemaakt. Hierdoor is de hoofdsteun eenvoudig schoon te maken met bijvoorbeeld een vochtige doek. Het is mogelijk om de cover los te bestellen, wanneer deze vervangen dient te worden.

‚ÄčModel hoofdsteun K-Flex
De hoofdsteun biedt de mogelijkheid om de contour te buigen naar de gewenste vorm. De hoofdsteun is geschikt voor kinderen en volwassenen wanneer minder zijdelingse ondersteuning nodig is.

Model hoofdsteun M-Flex
De hoofdsteun biedt de mogelijkheid om de contour te buigen naar de gewenste vorm. De hoofdsteun is geschikt voor volwassenen.

Model hoofdsteun A-Flex
De hoofdsteun biedt de mogelijkheid om het hoofd zijdelings te ondersteunen wanneer de client verminderde kracht heeft in de nek. De ondersteuning vindt plaats ter hoogte van de kaaklijn.

Model hoofdsteun T-Flex
De hoofdsteun biedt de mogelijkheid het hoofd zijdelings te corrigeren wanneer een hoofd scheef op de romp staat. De hoofdsteun helpt het hoofd een verantwoorde stand in te nemen.
Aangepaste openingstijden

In verband met Hemelvaartsdag zijn wij op donderdag 30 en vrijdag 31 mei 2019 gesloten.
Lees meer

Support 2018 is Nederlands belangrijkste event voor mensen met een bewegingsbeperking – waaronder mensen met een fysieke beperking en senioren – hun familieleden, begeleiders en mantelzorgers. Het event is er zeker ook voor professionals zoals ergotherapeuten, indicatiestellers, zorginkopers en wijkverpleegkundigen. Zij komen naar de Jaarbeurs in Utrecht om nieuwe informatie en inspiratie op te doen, innovaties te omarmen en om actief mee te doen aan workshops en activiteiten.
Lees meer

Op 20,21 en 22 april a.s vindt de REVA plaats in Gent! Natuurlijk is Lewis van de partij.

Een vraag over dienstverlening? Op zoek naar het juiste hulpmiddel? Op REVA vindt u zeker de juiste oplossing! Daar zorgen de 160 exposanten of een deelname aan een van de studiedagen of workshops voor.


Lees meer

De manier waarop Lewis zitproblemen oplost is gebaseerd op een nieuwe kijk op zitten. Deze kijk is ontstaan door intensieve samenwerking met specialisten en onderzoekers. Onze kennis en ervaringen over zitten delen we graag. We hopen dat we op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan een wereld waarin mensen pijnvrij kunnen zitten!

We hebben ervoor gekozen om de maand maart van 2017 in het teken te zetten van “kennis delen”. Wil jij weten wat we deze maand allemaal doen? Lees dan snel verder!


Lees meer
Afspraak maken
Voor cliënt of zorgprofessional
Bel ons op 088 - 011 49 00
Van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur
Meer contactgegevens
Download Portal