Lewis Seating Systems
Lewis Seating Systems is een fabrikant van zitortheses. Het Lewis team wil ervoor zorgen dat de levenskwaliteit van rolstoelgebruikers verbeterd wordt.
Vrijheid en levensgeluk nemen toe door zitten zonder pijn!
Sit & feel free!Sit & feel free!

Armsteun


Een Lewis armsteun wordt toegepast wanneer standaard armsteunen niet (meer) voldoen. Het gebruik van een armsteun wordt aangeraden om de belasting op het zitvlak te verminderen en de romp meer op te strekken. Alle type armsteunen zijn voorzien van een vochtdichte stof. Hierdoor zijn ze eenvoudig schoon te maken.

Model armsteun Vleugel
De vleugelvorm van deze armsteun biedt een groot steunvlak voor de onderarm. De Vleugelarmsteun wordt voornamelijk toegepast bij cliënten met een sacrale houding, cliënten die de neiging hebben om met de onderarmen op de bovenbenen af te steunen of cliënten die halfzijdig verlamd zijn.

Model armsteun Vleugel Plus
De Vleugelarmsteun Plus is een vergrote en verbrede vleugelarmsteun met een extra groot steunvlak voor de onderarm. Daarnaast heeft de armsteun een opstaande rand die de onderarm zijdelings ondersteund. De Vleugelarmsteun Plus wordt voornamelijk toegepast bij cliënten waarbij de Vleugelarmsteun onvoldoende ondersteuning biedt.

Model armsteun Comfort
De Comfortarmsteun heeft een minder groot steunvlak voor de onderarm dan de vleugelarmsteun. Deze wordt voornamelijk toegepast om de belasting op het zitvlak te verminderen en de romp te laten strekken. De armsteun is aan de achterkant smaller en aan de voorkant breder. Hierdoor sluit de armsteun aan bij de rugorthese en is er voldoende ruimte voor de ondersteuning van de onderarm.
 

Aangepaste openingstijden

In verband met Hemelvaartsdag zijn wij op donderdag 30 en vrijdag 31 mei 2019 gesloten.
Lees meer

Support 2018 is Nederlands belangrijkste event voor mensen met een bewegingsbeperking – waaronder mensen met een fysieke beperking en senioren – hun familieleden, begeleiders en mantelzorgers. Het event is er zeker ook voor professionals zoals ergotherapeuten, indicatiestellers, zorginkopers en wijkverpleegkundigen. Zij komen naar de Jaarbeurs in Utrecht om nieuwe informatie en inspiratie op te doen, innovaties te omarmen en om actief mee te doen aan workshops en activiteiten.
Lees meer

Op 20,21 en 22 april a.s vindt de REVA plaats in Gent! Natuurlijk is Lewis van de partij.

Een vraag over dienstverlening? Op zoek naar het juiste hulpmiddel? Op REVA vindt u zeker de juiste oplossing! Daar zorgen de 160 exposanten of een deelname aan een van de studiedagen of workshops voor.


Lees meer

De manier waarop Lewis zitproblemen oplost is gebaseerd op een nieuwe kijk op zitten. Deze kijk is ontstaan door intensieve samenwerking met specialisten en onderzoekers. Onze kennis en ervaringen over zitten delen we graag. We hopen dat we op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan een wereld waarin mensen pijnvrij kunnen zitten!

We hebben ervoor gekozen om de maand maart van 2017 in het teken te zetten van “kennis delen”. Wil jij weten wat we deze maand allemaal doen? Lees dan snel verder!


Lees meer
Afspraak maken
Voor cliënt of zorgprofessional
Bel ons op 088 - 011 49 00
Van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur
Meer contactgegevens
Download Portal