Lewis Seating Systems
Lewis Seating Systems is een fabrikant van zitortheses. Het Lewis team wil ervoor zorgen dat de levenskwaliteit van rolstoelgebruikers verbeterd wordt.
Vrijheid en levensgeluk nemen toe door zitten zonder pijn!
Sit & feel free!Sit & feel free!

Nieuws


Vacature Zitadviseur


Ben jij die technisch onderlegde, creatieve duizendpoot die affiniteit heeft met de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lewis Seating Systems groeit en daarom zijn we op zoek naar een gedreven Zitadviseur met technisch talent die ons team komt versterken.


Lewis
Lewis Seating Systems is een innovatief en dynamisch bedrijf met een team van jonge en enthousiaste medewerkers. Sinds 2012 zijn we actief binnen de zorg in Nederland en België. Ons doel is om de levenskwaliteit van rolstoelgebruikers te verhogen door ze pijnvrij te laten zitten. Dit doen we door het toepassen van de Lewis zitorthese en het delen van onze kennis over zitten.
Lewis heeft een vernieuwende kijk op zitten waardoor de oorzaken van zitproblemen verklaard kunnen worden. Met behulp van deze kennis is de Lewis zitorthese ontwikkeld. De zitorthese, met het innovatieve IMOtech-systeem, is gepatenteerd met vijf wereldwijde patenten.

De functie
Als Zitadviseur bij Lewis is geen enkele dag hetzelfde. Je bezoekt met een service-bus rolstoelgebruikers door heel Nederland. Op locatie installeer, monteer en stel je de Lewis zitorthese af volgens de  Lewis richtlijnen. Tijdens het implementeren van een Lewis zitorthese is een nauwe samenwerking met de cliënt, ergotherapeut en de adviseur van de hulpmiddelenleverancier erg belangrijk.
Na het volgen van een interne opleiding zal je veelal zelfstandig op pad zijn. Toch vinden we het belangrijk dat je deel uitmaakt van het Lewis-team. Daarom ben je minstens één dag in de week aanwezig op onze thuisbasis in Oldenzaal. Deze dag wordt ingevuld met het uitvoeren van werkzaamheden in de werkplaats, administratieve taken, scholing maar ook brainstormsessies om onze producten te verbeteren.

Jouw profiel
  • Je hebt technisch inzicht;
  • Je bent in staat om out of the box te denken;
  • Je bent sociaal, communicatief en representatief;
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt affiniteit met onze doelgroep;
  • Je hebt een commerciële maar bovenal dienstverlenende instelling;
  • Je kunt zelfstandig werken maar daarnaast ben je ook een echte teamplayer;
  • Je hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau met een technische achtergrond;
  • Je hebt een proactieve werkhouding, denkt in oplossingen en kunt goed prioriteiten stellen;
  • Je vindt het niet erg om veel onderweg te zijn en bent in het bezit van rijbewijs B.
Interesse?
Voel jij je thuis in een jong en gedreven team en herken jij jezelf in de profielomschrijving? Stuur dan je motivatie en CV vóór maandag 29 april 2019 naar vacature@lewisseatingsystems.nl. Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature dan kun je contact opnemen met Femke Huttenhuis via 088 - 011 49 26 (ma, di, do) of stuur een mail naar bovengenoemd emailadres.

Zitadviseur (fulltime)

Ben jij die technisch onderlegde, creatieve duizendpoot die affiniteit heeft met de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lewis Seating Systems groeit en daarom zijn we op zoek naar een gedreven Zitadviseur met technisch talent die ons team komt versterken.

Lees meer

Support 2018 is Nederlands belangrijkste event voor mensen met een bewegingsbeperking – waaronder mensen met een fysieke beperking en senioren – hun familieleden, begeleiders en mantelzorgers. Het event is er zeker ook voor professionals zoals ergotherapeuten, indicatiestellers, zorginkopers en wijkverpleegkundigen. Zij komen naar de Jaarbeurs in Utrecht om nieuwe informatie en inspiratie op te doen, innovaties te omarmen en om actief mee te doen aan workshops en activiteiten.
Lees meer

Op 20,21 en 22 april a.s vindt de REVA plaats in Gent! Natuurlijk is Lewis van de partij.

Een vraag over dienstverlening? Op zoek naar het juiste hulpmiddel? Op REVA vindt u zeker de juiste oplossing! Daar zorgen de 160 exposanten of een deelname aan een van de studiedagen of workshops voor.


Lees meer

De manier waarop Lewis zitproblemen oplost is gebaseerd op een nieuwe kijk op zitten. Deze kijk is ontstaan door intensieve samenwerking met specialisten en onderzoekers. Onze kennis en ervaringen over zitten delen we graag. We hopen dat we op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan een wereld waarin mensen pijnvrij kunnen zitten!

We hebben ervoor gekozen om de maand maart van 2017 in het teken te zetten van “kennis delen”. Wil jij weten wat we deze maand allemaal doen? Lees dan snel verder!


Lees meer
Afspraak maken
Voor cliënt of zorgprofessional
Bel ons op 088 - 011 49 00
Van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur
Meer contactgegevens
Download Portal