Lewis Seating Systems
Lewis Seating Systems is een fabrikant van zitortheses. Het Lewis team wil ervoor zorgen dat de levenskwaliteit van rolstoelgebruikers verbeterd wordt.
Vrijheid en levensgeluk nemen toe door zitten zonder pijn!
Sit & feel free!Sit & feel free!

Nieuws


Vacature productontwikkelaar


Productontwikkelaar (fulltime)

Ben jij een ondernemende productontwikkelaar, die breed kan denken, maar ideeën ook snel en handig vertaalt naar daadwerkelijke producten? Wil jij elke dag mensen blij maken met de producten die jij realiseert? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lewis Seating Systems is op zoek naar een enthousiaste productontwerper met technisch talent die ons team komt versterken.
 
Lewis
Lewis Seating Systems is een innovatief en dynamisch bedrijf met een team van jonge en enthousiaste medewerkers. Sinds 2012 zijn we actief binnen de revalidatiemarkt in Nederland en België. Ons doel is om de levenskwaliteit van rolstoelgebruikers te verhogen door ze pijnvrij te laten zitten. Dit doen we door het toepassen van de Lewis zitorthese.
Lewis heeft een vernieuwende kijk op zitten waardoor de oorzaken van zitproblemen verklaard kunnen worden. Met behulp van deze kennis hebben wij de Lewis zitorthese ontwikkeld. De zitorthese, met het innovatieve IMOtech-systeem, is gepatenteerd met vier wereldwijde patenten!

De functie
Binnen de ontwikkelafdeling van Lewis doorloop je projecten van A tot Z. We hanteren een pragmatische aanpak waarbij je input krijgt van de collega’s van de buitendienst en de productie. Het ontwikkelteam maakt prototypes, productietekeningen, technische documentatie, zoekt geschikte leveranciers en zorgt dat het eindproduct aan de geldende wet- en regelgeving voldoet. Naast het ontwikkelen van nieuwe producten wordt het bestaande productassortiment onderhouden. Jij gaat onderdeel uitmaken van dit team en wordt verantwoordelijk voor de ontwikkelprojecten Peppel en MiniOrtho.
 
Peppel & MiniOrtho
Lewis heeft zich de afgelopen jaren gefocust op het leveren van zitortheses aan volwassen rolstoelgebruikers. Omdat “goed zitten” voor kinderen net zo belangrijk is als voor volwassenen, zijn het afgelopen jaar de projecten Peppel en MiniOrtho gestart. De Peppel rugorthese en de MiniOrtho zittingorthese worden opgebouwd vanuit een metalen basis en gefixeerd met behulp van IMOtech.

Jouw profiel
  • Je hebt technisch inzicht
  • Je hebt ruime ervaring met SolidWorks (o.a. PDM, sheet metal, configuraties, design tabellen, SolidWorks composer)
  • Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau met een technische achtergrond (IO, IPO WB)
  • Je hebt een proactieve werkhouding, denkt in oplossingen en kunt goed prioriteiten stellen
  • Je hebt enige ervaring als productontwerper
  • Je hebt enige ervaring met Illustrator en InDesign
  • Je hebt affiniteit met de zorg
  • Je bent zelfstandig, sociaal, communicatief en een teamplayer
Interesse?
Voel jij je thuis in een jong en gedreven team en herken jij jezelf in de profielomschrijving? Stuur dan je motivatie en CV vóór maandag 12 augustus 2019 naar vacature@lewisseatingsystems.nl. Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature dan kun je contact opnemen met Femke Huttenhuis via 088 - 011 49 26 (ma, di, do) of stuur een mail naar bovengenoemd emailadres.

Ben jij een ondernemende productontwikkelaar, die breed kan denken, maar ideeën ook snel en handig vertaalt naar daadwerkelijke producten? Wil jij elke dag mensen blij maken met de producten die jij realiseert? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lewis Seating Systems is op zoek naar een enthousiaste productontwerper met technisch talent die ons team komt versterken.

Lees meer

Support 2018 is Nederlands belangrijkste event voor mensen met een bewegingsbeperking – waaronder mensen met een fysieke beperking en senioren – hun familieleden, begeleiders en mantelzorgers. Het event is er zeker ook voor professionals zoals ergotherapeuten, indicatiestellers, zorginkopers en wijkverpleegkundigen. Zij komen naar de Jaarbeurs in Utrecht om nieuwe informatie en inspiratie op te doen, innovaties te omarmen en om actief mee te doen aan workshops en activiteiten.
Lees meer

Op 20,21 en 22 april a.s vindt de REVA plaats in Gent! Natuurlijk is Lewis van de partij.

Een vraag over dienstverlening? Op zoek naar het juiste hulpmiddel? Op REVA vindt u zeker de juiste oplossing! Daar zorgen de 160 exposanten of een deelname aan een van de studiedagen of workshops voor.


Lees meer

De manier waarop Lewis zitproblemen oplost is gebaseerd op een nieuwe kijk op zitten. Deze kijk is ontstaan door intensieve samenwerking met specialisten en onderzoekers. Onze kennis en ervaringen over zitten delen we graag. We hopen dat we op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan een wereld waarin mensen pijnvrij kunnen zitten!

We hebben ervoor gekozen om de maand maart van 2017 in het teken te zetten van “kennis delen”. Wil jij weten wat we deze maand allemaal doen? Lees dan snel verder!


Lees meer
Afspraak maken
Voor cliënt of zorgprofessional
Bel ons op 088 - 011 49 00
Van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur
Meer contactgegevens
Download Portal