Lewis Seating Systems
Lewis Seating Systems is een fabrikant van zitortheses. Het Lewis team wil ervoor zorgen dat de levenskwaliteit van rolstoelgebruikers verbeterd wordt.
Vrijheid en levensgeluk nemen toe door zitten zonder pijn!
Sit & feel free!Sit & feel free!

Nieuws


Steun Hayat in haar strijd en help SMA de wereld uit!


#eSMAtafette

Ik ben Hayat Afkyr, 33 jaar en woonachtig in het pittoreske Pijnacker. Mijn SMA status heb ik in 1985 gekregen, na een second opinie in het JKZ. Ik kom oorspronkelijk uit Marokko, waar op m'n tweede nog geen duidelijke diagnose vastgesteld kon worden. In het JKZ kreeg mijn vader de uitslag; uw dochter heeft SMA. Dit is een ernstige spierziekte met een dodelijke afloop. Houdt u er rekening mee dat uw dochter waarschijnlijk het twaalfde levensjaar niet zal halen. Inmiddels weten we dat dit anders is gelopen!

Letterlijk met vallen en opstaan, met veel slechte tijden en bijzonder goede. Ik heb nu een balans gevonden tussen mijn spierziekte en het "gewone" leven. Maar het blijft Russische Roulet, ineens kan het afgelopen zijn. Aan doorzettingsvermogen geen gebrek, wat ik ook veel zie bij mijn SMA lotgenoten. Het lijkt wel alsof we dit gen hebben ter compensatie van de spierkracht die we moeten missen. En wat ben ik trots op mezelf! Ik werk met plezier als HRM adviseur bij de Belastingdienst, heb sinds paar jaar mijn rijbewijs, wat mij een enorm vrijheidsgevoel geeft en heb leuke mensen om mij heen.

Desondanks heb ik een droom! Een wereld zonder SMA, voor kinderen en volwassenen van nu en voor in de toekomst. Deze droom kan alleen werkelijkheid worden door nog meer onderzoek naar deze onbekende maar ingrijpende spierziekte. Onderzoek maakt in de nabije toekomst een medicijn en behandeling mogelijk!

Daarom kom ik in actie, samen met twee andere powervrouwen (Annemarie & Hanneke) Wij zullen gedurende de maand mei ieder een stuk rijdend (met onze aangepaste auto's) de #eSMAfette afleggen.

Help jij mee om het streefbedrag te behalen? Steun mij dan :-)

Support 2018 is Nederlands belangrijkste event voor mensen met een bewegingsbeperking – waaronder mensen met een fysieke beperking en senioren – hun familieleden, begeleiders en mantelzorgers. Het event is er zeker ook voor professionals zoals ergotherapeuten, indicatiestellers, zorginkopers en wijkverpleegkundigen. Zij komen naar de Jaarbeurs in Utrecht om nieuwe informatie en inspiratie op te doen, innovaties te omarmen en om actief mee te doen aan workshops en activiteiten.
Lees meer

Op 20,21 en 22 april a.s vindt de REVA plaats in Gent! Natuurlijk is Lewis van de partij.

Een vraag over dienstverlening? Op zoek naar het juiste hulpmiddel? Op REVA vindt u zeker de juiste oplossing! Daar zorgen de 160 exposanten of een deelname aan een van de studiedagen of workshops voor.


Lees meer

De manier waarop Lewis zitproblemen oplost is gebaseerd op een nieuwe kijk op zitten. Deze kijk is ontstaan door intensieve samenwerking met specialisten en onderzoekers. Onze kennis en ervaringen over zitten delen we graag. We hopen dat we op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan een wereld waarin mensen pijnvrij kunnen zitten!

We hebben ervoor gekozen om de maand maart van 2017 in het teken te zetten van “kennis delen”. Wil jij weten wat we deze maand allemaal doen? Lees dan snel verder!


Lees meer
Steun Hayat in haar strijd en help SMA de wereld uit!

Een van onze eindgebruikers gaat dapper de strijd aan tegen SMA! Haar naam is Hayat Afkyr, 33 jaar, en woonachtig in Pijnacker. Samen met vele anderen gaat Hayat de strijd aan tegen SMA tijdens de #eSMAfette. De #eSMAfette is een estafette door heel Nederland voor iedereen die iets met, of liever tegen, SMA heeft.  De actie is onderdeel van ‘SMA de wereld uit!’  Sinds 2013 zijn er al twee extra onderzoekenmogelijk gemaakt door deze campagne.
Lees meer

Afspraak maken
Voor cliënt of zorgprofessional
Bel ons op 088 - 011 49 00
Van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur
Meer contactgegevens
Download Portal