Lewis Seating Systems
Lewis Seating Systems is een fabrikant van zitortheses. Het Lewis team wil ervoor zorgen dat de levenskwaliteit van rolstoelgebruikers verbeterd wordt.
Vrijheid en levensgeluk nemen toe door zitten zonder pijn!
Sit & feel free!Sit & feel free!

Nieuws


Masterclasses en Q&A-sessies


Gezien de lokale en landelijke ontwikkelingen rondom Covid-19 heeft Lewis besloten om al haar workshops over zitkwaliteit in november en december uit te stellen tot volgend jaar. Omdat de vraag naar goed zitten, juist nu, steeds vaker gesteld wordt delen wij in deze turbulente tijden graag onze kennis met behulp van digitale Materclasses met als overkoepelend thema: Zithouding. Deze kennis helpt indiceerders, hulpmiddelenadviseurs en Wmo-consulenten bij het verklaren van zitproblemen en het vinden van een oplossingsrichting voor een anatomische verantwoorde en stabiele zithouding voor cliënten.
Via onderstaande link kom je bij de Playlist waarin alle masterclasses in de juiste volgorde worden afgespeeld: Playlist Lewis Academy – Masterclasses zithouding

Wil je een specifiek filmpje terug kijken, gebruik dan onderstaande links:

 
Op de donderdagen 26 november en 17 december 2020 vinden van 10:00 tot 11:00 uur de online vraag-&-antwoord-sessies plaats.
 
Wil je deelnemen aan een van onze Q&A sessies? Aanmelden kan door het versturen van een mail naar vragen@lewisseatingsystems.nl. Vermeld in deze mail je naam, mailadres en de eventuele vraag, dan ontvang je van ons een link zodat je deel kunt nemen aan de desbetreffende teams sessie.
 
In de Masterclasses wordt een deel van de kennis die Lewis normaalgesproken in haar workshop ‘Anatomisch Verantwoord en Stabiel zitten in de praktijk’ gedeeld. Deze fysieke workshops hopen we volgend jaar weer regulier te kunnen aanbieden. Ben je geïnteresseerd in de fysieke workshop bekijk dan onze Workshop pagina voor de nieuwe data en het aanmeldformulier. 
 

Bij Lewis stellen wij onze eindgebruikers centraal en laten ze optimaal functioneren in de maatschappij! Dit is ook het doel van het Landelijk Normenkader Hulpmiddelen. 
Maar wat betekent het LNH voor maatwerk zitortheses? 

We delen onze kennis graag in één van onze webinars:
Landelijk Normenkader Hulpmiddelen onder de loep!
 
Lees meer

​Het is zover, de Support beurs gaat weer door en wij zijn erbij! Kom jij ook?

De Support is van 15 t/m 18 juni in de Jaarbeurs (Utrecht). En maakt dit jaar onderdeel uit van de Dutch Health Week.
Meld je gratis aan via de site: www.supportbeurs.nl of registreer je tijdens de Support bij één van de informatiestands van de jaarbeurs.

 
Lees meer

GOED NIEUWS!
Met gepaste trots presenteren wij het "Landelijk kwaliteitskader voor zit- en ligorthese".

Wat houdt het in ❓

Wij als orthese fabrikanten vinden dat er géén eenduidig, actueel en helder inzicht bestaat in waar de verantwoordelijkheid van de orthese fabrikant precies begint, wat daar in de loop van de tijd aan toegevoegd is én waar deze eindigt. Daarom hebben wij, een groep van 10 Nederlandse orthese fabrikanten, in een gezamenlijk initiatief een kwaliteitskader voor zit- en ligorthesen opgesteld. 
 
Lees meer

De data voor de workshops van 2022 zijn bekend!

Wil jij weten hoe je grip kunt krijgen op zitkwaliteit? En hoe je zitkwaliteit positief kunt beïnvloeden met een zitvoorziening? Dan is de cursus ‘Anatomisch Verantwoord en Stabiel zitten in de praktijk’ wat voor jou!

Heb je handvatten nodig om functie-eisen te stellen? Of lukt het opstellen van functie-eisen wel maar heb je vervolgens moeite met het in kaart brengen van de producteigenschappen  van een zitorthese? De cursus ‘Wanneer een zitorthese? Ontrafel praktijksituaties met behulp van ICF’ helpt je met het in kaart brengen en analyseren van zitrelevante cliëntstoornissen, -beperkingen en -behoeften met het ICF-model als hulpmiddel.
 
Lees meer

Afspraak maken
Voor cliënt of zorgprofessional
Bel ons op 088 - 011 49 00
Van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur
Meer contactgegevens
Download Portal