Lewis Seating Systems
Lewis Seating Systems is een fabrikant van zitortheses. Het Lewis team wil ervoor zorgen dat de levenskwaliteit van rolstoelgebruikers verbeterd wordt.
Vrijheid en levensgeluk nemen toe door zitten zonder pijn!
Sit & feel free!Sit & feel free!

Nieuws


Maatregelen rondom coronavirus


Door de uitbraak van COVID-19 zijn er specifiek cruciale beroepsgroepen aangewezen die belangrijk zijn om de samenleving draaiende te houden. Lewis behoort vanaf de start van de coronaperiode tot deze cruciale beroepsgroepen. Dit betekent dat wij de afgelopen maanden niet stil hebben gezeten en dat we ondanks alle onrust, met in achtneming van de richtlijnen van het RIVM, altijd ons werk zijn blijven doen.
 
Bereikbaarheid
Gelukkig kunnen bij Lewis veilig werken omdat we met gemak voldoende afstand kunnen houden. Dit betekent dat we in deze ongewone tijden “gewoon” de service kunnen verlenen die jij van ons gewend bent. De medewerkers van onze afdeling verkoopbinnendienst zijn bereikbaar via de telefoon en e-mail.
 
Leveringen
Juist in deze tijden is het voor onze eindgebruikers belangrijk dat zij langdurig én probleemloos kunnen zitten, zodat zij juist nu zo goed als mogelijk kunnen participeren. Daarom bezoeken we waar nodig eindgebruikers op locatie, waarbij we uiteraard de richtlijnen van het RIVM in acht nemen. Bij het inplannen van een afspraak maken we heldere afspraken over hoe de afspraak zal verlopen en welke noodzakelijke beschermingsmiddelen nodig zijn.
 
Preventie maatregelen

 • Bij het maken van afspraken vragen wij of het bezoek gewenst is. Ook vragen wij of jij of andere noodzakelijke betrokkenen, klachten hebben zoals neusverkoudheid, hoesten en/of koorts. Indien iemand deze klachten heeft, zullen wij voorstellen de afspraak naar een ander moment te verplaatsen.
 • We proberen het aantal personen tijdens een afspraak te beperken tot een maximum van drie.
   
 • Onze zitadviseurs schudden geen handen bij binnenkomst.
 • Het aanmeten of afleveren van een zitorthese op 1,5 meter afstand is erg lastig. Daarom maken we tijdens de afspraak gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, onze zitadviseurs zorgen zelf voor een mondkapje, handschoenen, bril en schort.
   
 • Uiteraard houden onze medewerkers zich aan de richtlijnen van het RIVM.
 • Collega’s die verkouden zijn of griepverschijnselen hebben, blijven thuis.
 • Wij houden de ontwikkelingen rondom COVID-19 nauwgezet in de gaten en treffen indien nodig nieuwe maatregelen.

Langzaam mogen wij ons weer wat vrijer bewegen en ontstaat er een nieuwe werkelijkheid, een werkelijkheid waarin het cliëntcontact en daarmee onze samenwerking anders zal verlopen. Door onze unieke werkwijze kunnen wij met minimaal cliëntcontact in een korte periode een geschikte zitorthese leveren.

Juist omdat onze cliënten veelal behoren tot de kwetsbare doelgroep, is aandacht voor goed zitten nu bijzonder relevant. Schroom daarom niet en neem contact met ons op om samen te kijken wat er mogelijk is!

Bereikbaarheid in de vakantieperiode

In de periode van maandag 27 juli tot en met vrijdag 14 augustus 2020 is een aantal collega’s van de verkoopbinnendienst met vakantie. Hierdoor zijn wij minder goed telefonisch bereikbaar dan dat u van ons gewend bent.
De snelste manier om met ons in contact te komen is per mail, via info@lewisseatingsystems.nl, onze andere collega’s staan namelijk klaar om u zo goed mogelijk te helpen. Mocht u toch iemand willen spreken dan zijn we dagelijks bereikbaar van 08.30 uur tot en met 12.30 uur via het telefoonnummer 088 011 4900.
Het kan in deze periode voorkomen dat u kort moet wachten voor u een collega aan de telefoon krijgt. Uiteraard doen we ons best om u zo spoedig mogelijk te bereiken. Wij willen u op voorhand bedanken voor uw begrip en wensen u een fijne zomerperiode toe!
Lees meer

In deze corona tijden hebben wij geleerd dat fysiek contact niet altijd nodig is, soms is “even sparren” ook zeer waardevol! Daarom houden wij bij Lewis elke derde donderdag van de maand van 16.00 uur tot 17.00 uur een “digitaal vragenuurtje”. Tijdens deze online sessie is er ruimte om vrijblijvend te sparren over een bepaalde casus, denken wij graag mee in oplossingsrichtingen voor specifieke zitproblemen proberen wij alle vragen over zitkwaliteit zo goed mogelijk te beantwoorden. Wil je een keer aansluiten of heb je vragen over het digitale vragenuurtje? Stuur dan een mail naar vragen@lewisseatingsystems.nl
Lees meer

Door de uitbraak van COVID-19 zijn er specifiek cruciale beroepsgroepen aangewezen die belangrijk zijn om de samenleving draaiende te houden. Lewis behoort vanaf de start van de coronaperiode tot deze cruciale beroepsgroepen. Dit betekent dat wij de afgelopen maanden niet stil hebben gezeten en dat we ondanks alle onrust, met in achtneming van de richtlijnen van het RIVM, altijd ons werk zijn blijven doen.

Lees hier alles over onze bereikbaarheid, leveringen en preventie maatregelen!


Lees meer
De data voor de workshops in 2020 zijn bekend!

De data voor de workshops in 2020 zijn bekend. Dit betekent dat jij je vanaf nu in kunt schrijven voor deelname aan onze geaccrediteerde workshops.  

 
Lees meer

Afspraak maken
Voor cliënt of zorgprofessional
Bel ons op 088 - 011 49 00
Van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur
Meer contactgegevens
Download Portal