Lewis Seating Systems
Lewis Seating Systems is een fabrikant van zitortheses. Het Lewis team wil ervoor zorgen dat de levenskwaliteit van rolstoelgebruikers verbeterd wordt.
Vrijheid en levensgeluk nemen toe door zitten zonder pijn!
Sit & feel free!Sit & feel free!

Nieuws


Lewis Academy


Op 23 maart wordt onze maandelijkse workshop “Anatomisch Verantwoord en Stabiel zitten in de praktijk” gegeven. Hiervoor zijn nog enkele plekken beschikbaar en aanmelden kan middels ons online aanmeldformulier.

Daarnaast ontvangen we op 7 maart de mensen van Zorgplan om ons bij te scholen over het functiegericht indiceren. In de dagelijkse praktijk merken we dat er nog wel eens vragen zijn over het functiegericht indiceren. De training: “Functiegerichte aanspraak hulpmiddelenzorg” behandelt het volledige het volledige proces van functioneel voorschrijven: van zorgvraag tot het kiezen van de juiste oplossing.

Bovendien hebben we onze kennis over zitten verwerkt in een vijftal korte animaties. Deze animaties geven op een laagdrempelige en heldere manier weer hoe zitproblemen ontstaan, wat de gevolgen zijn en hoe ze voorkomen kunnen worden. Het heeft wat voeten in aarde gehad maar we zijn apetrots op het eindresultaat!

De animaties duren niet langer dan twee minuten en hebben de volgende onderwerpen:

  • Hoofd ontspannen op de romp
  • Rompstabiliteit
  • Individuele curvatuur 
  • Voorkomen van wrijving in het zitvlak
  • Functionele houdingshoeken
In de maand maart releasen we elke week één animatie. Als voorproefje op wat komen gaat kun je nu alvast de animatie “Functionele houdingshoeken” bekijken. Wil jij als eerste de vier andere animaties ontvangen? Meld je aan, dan zorgen wij dat jij de primeur hebt!

Meld je nu aan!


Ben jij een ondernemende productontwikkelaar, die breed kan denken, maar ideeën ook snel en handig vertaalt naar daadwerkelijke producten? Wil jij elke dag mensen blij maken met de producten die jij realiseert? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lewis Seating Systems is op zoek naar een enthousiaste productontwerper met technisch talent die ons team komt versterken.

Lees meer

Support 2018 is Nederlands belangrijkste event voor mensen met een bewegingsbeperking – waaronder mensen met een fysieke beperking en senioren – hun familieleden, begeleiders en mantelzorgers. Het event is er zeker ook voor professionals zoals ergotherapeuten, indicatiestellers, zorginkopers en wijkverpleegkundigen. Zij komen naar de Jaarbeurs in Utrecht om nieuwe informatie en inspiratie op te doen, innovaties te omarmen en om actief mee te doen aan workshops en activiteiten.
Lees meer

Op 20,21 en 22 april a.s vindt de REVA plaats in Gent! Natuurlijk is Lewis van de partij.

Een vraag over dienstverlening? Op zoek naar het juiste hulpmiddel? Op REVA vindt u zeker de juiste oplossing! Daar zorgen de 160 exposanten of een deelname aan een van de studiedagen of workshops voor.


Lees meer

De manier waarop Lewis zitproblemen oplost is gebaseerd op een nieuwe kijk op zitten. Deze kijk is ontstaan door intensieve samenwerking met specialisten en onderzoekers. Onze kennis en ervaringen over zitten delen we graag. We hopen dat we op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan een wereld waarin mensen pijnvrij kunnen zitten!

We hebben ervoor gekozen om de maand maart van 2017 in het teken te zetten van “kennis delen”. Wil jij weten wat we deze maand allemaal doen? Lees dan snel verder!


Lees meer
Afspraak maken
Voor cliënt of zorgprofessional
Bel ons op 088 - 011 49 00
Van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur
Meer contactgegevens
Download Portal