Lewis Seating Systems
Lewis Seating Systems is een fabrikant van zitortheses. Het Lewis team wil ervoor zorgen dat de levenskwaliteit van rolstoelgebruikers verbeterd wordt.
Vrijheid en levensgeluk nemen toe door zitten zonder pijn!
Sit & feel free!Sit & feel free!

Nieuws


Lewis Academy - Digitaal Vragenuurtje


De afgelopen periode hebben wij allemaal noodgedwongen veel binnen moeten zitten. Dit hebben we gedaan voor onze gezondheid, maar zeker ook om het zorgstelsel te ontlasten. Langzaam mogen wij ons weer wat vrijer bewegen en ontstaat er een nieuwe werkelijkheid, een werkelijkheid waarin het cliëntcontact en daarmee onze samenwerking anders zal verlopen. Juist in deze tijden is het voor onze eindgebruikers belangrijk dat zij langdurig én probleemloos kunnen zitten, zodat zij juist nu zo goed als mogelijk kunnen participeren. Lewis heeft zich de gehele corona-periode ingezet voor cliënten met urgente zitproblemen en zal dat blijven doen nu de mogelijkheden hiervoor meer en meer ruimte bieden. 
 
We bezoeken waar nodig eindgebruikers op locatie, waarbij we uiteraard de richtlijnen van het RIVM in acht nemen. Bij het inplannen van een afspraak maken we heldere afspraken over hoe de afspraak zal verlopen en welke noodzakelijke beschermingsmiddelen nodig zijn. Door onze unieke werkwijze kunnen wij met minimaal cliëntcontact in een korte periode een geschikte zitorthese leveren. 
 
Lewis Academy – Digitaal Vragenuurtje
Deze tijden hebben ons ook geleerd dat fysiek contact niet altijd nodig is, soms is “even sparren” ook zeer waardevol! Daarom houden wij bij Lewis elke derde donderdag van de maand van 16.00 uur tot 17.00 uur een “digitaal vragenuurtje”. Tijdens deze online sessie is er ruimte om vrijblijvend te sparren over een bepaalde casus, denken wij graag mee in oplossingsrichtingen voor specifieke zitproblemen  en proberen wij alle vragen over zitkwaliteit zo goed mogelijk te beantwoorden. Wil je een keer aansluiten of heb je vragen over het digitale vragenuurtje? Stuur dan een mail naar vragen@lewisseatingsystems.nl
 
Juist omdat onze cliënten veelal behoren tot de kwetsbare doelgroep, is aandacht voor goed zitten nu bijzonder relevant. Schroom daarom niet en neem contact met ons op om samen te kijken wat er mogelijk is! We zijn telefonisch en per mail bereikbaar, maar we zien of horen je natuurlijk ook graag tijdens ons digitale vragenuurtje!

Masterclasses en Q&A-sessies

Bij Lewis merken wij dat  de vraag naar goed zitten, juist nu, steeds vaker gesteld wordt. Daarom delen wij in deze turbulente tijden graag onze kennis met behulp van digitale Masterclasses met als overkoepelend thema: Zithouding. 

Heb je na het bekijken van de masterclasses nog een vraag? Neem dan deel aan één van onze life Q&A sessies! 
Lees meer

In deze corona tijden hebben wij geleerd dat fysiek contact niet altijd nodig is, soms is “even sparren” ook zeer waardevol! Daarom houden wij bij Lewis elke derde donderdag van de maand van 16.00 uur tot 17.00 uur een “digitaal vragenuurtje”. Tijdens deze online sessie is er ruimte om vrijblijvend te sparren over een bepaalde casus, denken wij graag mee in oplossingsrichtingen voor specifieke zitproblemen proberen wij alle vragen over zitkwaliteit zo goed mogelijk te beantwoorden. Wil je een keer aansluiten of heb je vragen over het digitale vragenuurtje? Stuur dan een mail naar vragen@lewisseatingsystems.nl
Lees meer

Door de uitbraak van COVID-19 zijn er specifiek cruciale beroepsgroepen aangewezen die belangrijk zijn om de samenleving draaiende te houden. Lewis behoort vanaf de start van de coronaperiode tot deze cruciale beroepsgroepen. Dit betekent dat wij de afgelopen maanden niet stil hebben gezeten en dat we ondanks alle onrust, met in achtneming van de richtlijnen van het RIVM, altijd ons werk zijn blijven doen.

Lees hier alles over onze bereikbaarheid, leveringen en preventie maatregelen!


Lees meer
De data voor de workshops in 2020 zijn bekend!

De data voor de workshops in 2020 zijn bekend. Dit betekent dat jij je vanaf nu in kunt schrijven voor deelname aan onze geaccrediteerde workshops.  

 
Lees meer

Afspraak maken
Voor cliënt of zorgprofessional
Bel ons op 088 - 011 49 00
Van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur
Meer contactgegevens
Download Portal