Lewis Seating Systems
Lewis Seating Systems is een fabrikant van zitortheses. Het Lewis team wil ervoor zorgen dat de levenskwaliteit van rolstoelgebruikers verbeterd wordt.
Vrijheid en levensgeluk nemen toe door zitten zonder pijn!
Sit & feel free!Sit & feel free!

Nieuws


De data voor de workshops in 2020 zijn bekend!


Workshop

De data voor de workshops in 2020 zijn bekend. Dit betekent dat jij je vanaf nu in kunt schrijven voor deelname aan onze geaccrediteerde workshops.  

Om nieuwe inzichten te geven over zitproblematiek en het voorkomen hiervan, organiseert Lewis de workshop: “Anatomisch Verantwoord en Stabiel zitten in de praktijk”. Deze workshop geeft praktische en vernieuwde inzichten over hoe zitkwaliteit kan worden verbeterd. De workshop “Wanneer een zitorthese? Ontrafel praktijksituaties met behulp van ICF” geeft praktische handvatten voor het opstellen van functie-eisen aan een zitorthese.

Hoewel het niet noodzakelijk is, wordt aangeraden om éérst de workshop “Anatomisch Verantwoord en Stabiel zitten in de praktijk” te volgen. In deze workshop wordt een aantal vernieuwde begrippen behandeld die in de Workshop “Wanneer een zitorthese? Ontrafel praktijksituaties met behulp van ICF” opnieuw aan bod komen.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Kijk dan op onze pagina: Workshops óf neem contact met ons op via training@lewisseatingsystems.nl

Masterclasses en Q&A-sessies

Bij Lewis merken wij dat  de vraag naar goed zitten, juist nu, steeds vaker gesteld wordt. Daarom delen wij in deze turbulente tijden graag onze kennis met behulp van digitale Masterclasses met als overkoepelend thema: Zithouding. 

Heb je na het bekijken van de masterclasses nog een vraag? Neem dan deel aan één van onze life Q&A sessies! 
Lees meer

In deze corona tijden hebben wij geleerd dat fysiek contact niet altijd nodig is, soms is “even sparren” ook zeer waardevol! Daarom houden wij bij Lewis elke derde donderdag van de maand van 16.00 uur tot 17.00 uur een “digitaal vragenuurtje”. Tijdens deze online sessie is er ruimte om vrijblijvend te sparren over een bepaalde casus, denken wij graag mee in oplossingsrichtingen voor specifieke zitproblemen proberen wij alle vragen over zitkwaliteit zo goed mogelijk te beantwoorden. Wil je een keer aansluiten of heb je vragen over het digitale vragenuurtje? Stuur dan een mail naar vragen@lewisseatingsystems.nl
Lees meer

Door de uitbraak van COVID-19 zijn er specifiek cruciale beroepsgroepen aangewezen die belangrijk zijn om de samenleving draaiende te houden. Lewis behoort vanaf de start van de coronaperiode tot deze cruciale beroepsgroepen. Dit betekent dat wij de afgelopen maanden niet stil hebben gezeten en dat we ondanks alle onrust, met in achtneming van de richtlijnen van het RIVM, altijd ons werk zijn blijven doen.

Lees hier alles over onze bereikbaarheid, leveringen en preventie maatregelen!


Lees meer
De data voor de workshops in 2020 zijn bekend!

De data voor de workshops in 2020 zijn bekend. Dit betekent dat jij je vanaf nu in kunt schrijven voor deelname aan onze geaccrediteerde workshops.  

 
Lees meer

Afspraak maken
Voor cliënt of zorgprofessional
Bel ons op 088 - 011 49 00
Van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur
Meer contactgegevens
Download Portal