Lewis Seating Systems
Lewis Seating Systems is een fabrikant van zitortheses. Het Lewis team wil ervoor zorgen dat de levenskwaliteit van rolstoelgebruikers verbeterd wordt.
Vrijheid en levensgeluk nemen toe door zitten zonder pijn!
Sit & feel free!Sit & feel free!

Nieuws


De data voor de workshops in 2020 zijn bekend!


Workshop

De data voor de workshops in 2020 zijn bekend. Dit betekent dat jij je vanaf nu in kunt schrijven voor deelname aan onze geaccrediteerde workshops.  

Om nieuwe inzichten te geven over zitproblematiek en het voorkomen hiervan, organiseert Lewis de workshop: “Anatomisch Verantwoord en Stabiel zitten in de praktijk”. Deze workshop geeft praktische en vernieuwde inzichten over hoe zitkwaliteit kan worden verbeterd. De workshop “Wanneer een zitorthese? Ontrafel praktijksituaties met behulp van ICF” geeft praktische handvatten voor het opstellen van functie-eisen aan een zitorthese.

Hoewel het niet noodzakelijk is, wordt aangeraden om éérst de workshop “Anatomisch Verantwoord en Stabiel zitten in de praktijk” te volgen. In deze workshop wordt een aantal vernieuwde begrippen behandeld die in de Workshop “Wanneer een zitorthese? Ontrafel praktijksituaties met behulp van ICF” opnieuw aan bod komen.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Kijk dan op onze pagina: Workshops óf neem contact met ons op via training@lewisseatingsystems.nl

Het coronavirus houdt Nederland in zijn greep. Dit betekent dat we bij Lewis ook maatregelen hebben moeten nemen. Wij doen ons uiterste best om zo goed mogelijk invulling te geven aan onze zorgplicht, maar wij moeten ook ons best doen om verdere verspreiding tegen te gaan. Uitgangspunt voor Lewis betreft de richtlijnen en adviezen zoals die door het RIVM worden voorgeschreven.

Concreet betekent dit dat wij in overleg met u en uw hulpmiddelenleverancier bepalen of uw geplande afspraak door kan gaan. Wij, of uw hulpmiddelenleverancier, bellen u minimaal één dag van tevoren om te weten of u klachten zoals bij neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts heeft. Mocht u één van deze klachten hebben dan zullen wij de afspraak op locatie moeten annuleren, maar bespreken wij direct hoe we zo snel mogelijk invulling kunnen geven aan uw zorgvraag. Mocht u uit voorzorg de afspraak willen verplaatsen dan kijken we samen wanneer we een alternatieve afspraak kunnen plannen.

Mocht u verder vragen hebben dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. We danken u alvast voor uw begrip en medewerking.


Lees meer

De Support vindt plaats van 13 t/m 16 mei 2020!

Support is Nederlands belangrijkste event voor mensen met een bewegingsbeperking – waaronder mensen met een fysieke beperking en senioren – hun familieleden, begeleiders, mantelzorgers en betrokken (zorg)professionals. Nergens vind je zo’n veelzijdig aanbod in onder andere hulpmiddelen, mobiliteit & vervoer, sport & vrije tijd en wonen & domotica als op Support.

Zien we jou daar?


Lees meer
De data voor de workshops in 2020 zijn bekend!

De data voor de workshops in 2020 zijn bekend. Dit betekent dat jij je vanaf nu in kunt schrijven voor deelname aan onze geaccrediteerde workshops.  

 
Lees meer

Afspraak maken
Voor cliënt of zorgprofessional
Bel ons op 088 - 011 49 00
Van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 17:00 uur
Meer contactgegevens
Download Portal